top of page


Frisse, heldere beelden voor jouw personal brand

Laat mij je helpen jouw verhaal te vertellen. Laat zien wie je bent en waar je voor staat.
Het kan je zoveel gaan brengen. Je gaat waardevolle relaties opbouwen, nieuwe mensen leren kennen en met jouw ideale klanten werken. 
Door de combinatie van goed beeld én waardevolle content leren mensen je kennen en bouw je vertrouwen op. Zien ze jouw gezicht voorbijkomen in hun tijdlijn? Dan weet ik zeker dat ze jouw content gaan lezen en maak je direct impact met jouw verhaal.

Werkelijk zichtbaar zijn in wat je doet

Foto’s zijn dé manier om consistent met je bedrijf online zichtbaar te zijn. En deze maak ik graag met liefde en aandacht voor jou en jouw bedrijf. Het belangrijkste is dat jij gevonden wordt door jouw klanten, je omzet groeit én jij jouw klanten happy maakt. Win-win. 

All eyes on you 
fotoshoot

LOT LOGO 1_RGB.png
 
Hoe zou het voor je zijn als je klanten je zonder moeite weten te vinden en super graag met je willen werken? Het gevoel dat er een klik is zonder dat je ze hebt gesproken
 

Jouw gezicht, persoonlijkheid en energie is belangrijk voor jouw bedrijf. Je klanten vinden het heel prettig om te weten wie jij bent. Mensen kijken graag naar mensen én kopen graag van échte mensen. Daarom willen ze jou leren kennen en vertrouwen. Mensen kopen niet alleen je product of dienst, maar ze kopen bij jou. Het succes begint bij jou, elke dag weer, op elk moment. Durf zichtbaar te worden. Dus lieve onderneemster, laat je zelf meer zien!

En ik wil je er heel graag bij helpen.

Ik zie helemaal voor me om dit samen met jou te gaan doen. Je helemaal laten stralen en vertrouwen hebben dat er iets moois ontstaat. Een beeldstrategie waar je trots op bent met jouw unieke verhaal en beeld. Je klanten inspireren en aantrekken.  Je durft uit je comfortzone te stappen en uiteindelijk helemaal er voor te kunnen gaan. Dit alles gaan we in 6 stappen voor elkaar krijgen!

 

 

 

LOT BEELDMERK 1_CMYK.png

Ja, je wil weer energie krijgen van je werk. Ja, je wil online zichtbaar zijn. Ja, je wil meer klanten binnenhalen. Maar nee, je hebt nu geen tijd om daarmee bezig te zijn. En nee, je hebt geen geld om in jezelf te investeren. Je maakt wel een keer een foto van jezelf en plaatst die op Instagram, neem je jezelf voor, zo moeilijk kan het toch niet zijn? Jammer dat je jezelf zo tekort doet! Dat je doorgaat waarmee je bezig was, zonder dat het je veel oplevert.

Ik gun jou zo veel meer.

In 6 stappen gaan we werken aan meer zichtbaarheid en laten we jouw unieke talent zien zodat jij een onuitwisbare indruk achter laat op jouw ideale klant. 

Hey hallo wie ben je?

Eerst maak ik graag vrijblijvend kennis met je via een skype of belafspraak. In dit gesprek leg ik je mijn verhaal rustig uit en kijken we of ik je kan helpen.

 

Welk verhaal heb jij?
Na ons kennismakingsgesprek (yes je gaat ervoor!) stuur ik je een uitgebreide vragenlijst zodat ik je nog beter leer kennen en zodat ik weet wat jouw unieke talent is. Deze vragenlijst is ook 
bedoeld om nadien al te gebruiken voor content met je beelden zodat je genoeg inspiratie hebt om online te gaan. We gaan dus een kapstok maken met haakjes waar jij je beeldverhaal aan kan hangen.

 

Jouw verhaal in beeld.

Met alle antwoorden en input van jou op de vragenlijst gaan we samen een beeldstrategie bepalen. Ook krijg je van mij toegang tot een persoonlijk pinterest bord waar alleen jij en ik toegang tot hebben. Ik plaats hier foto's in naar aanleiding van jouw verhaal aan de telefoon. Foto's waarvan ik denk dat die passen bij wie jij bent en wat je graag zou willen uitstralen. Ook jij kan beelden aan dit bord toevoegen zodat ik jouw wensen ook in beelden zie en niet alleen in woorden. 

 

 

Stylingsessie met Rachel Miller

Na nog een uitgebreide skype call waarbij we alles goed hebben door besproken krijg je van mij een handige checklist die je helpen met het uitzoeken van de locaties, props en planning. Ook krijg je toegang tot het moodboard gemaakt door styliste Rachel Miller met handige kleding tips en inspiratie wat je aan zou kunnen doen tijdens de shoot.  Je mag ook een afspraak inplannen met Rachel want zij gaat samen met jou in jouw kledingkast kijken welke kledingsets jij aan gaat doen. Zodat jij helemaal zelfverzekerd de shoot in gaat!

De fotoshoot kan beginnen!

Als de planning helemaal rond is kan de fotoshoot beginnen! Super leuk! Alle locaties zijn geregeld en jij weet dankzij Rachel welke kledingsetjes je aan gaat doen. Je haar en make-up wordt gedaan door Mark de visagist. Hij zorgt dat je er die dag op je allermooist uitziet! Vandaag zijn alle ogen op jou gericht!

We gaan de foto's inzetten. 

Nadat je de foto's van mij hebt ontvangen en je er helemaal blij mee bent, gaan we samen een plan bedenken om de foto's op jouw socials te laten zien. We gaan dus een kapstok maken met haakjes waar jij je beeldverhaal aan kan hangen.
 

All eyes on you!

LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png
LOT BEELDMERK 1_CMYK.png

Pakketten & Prijzen

AEOY goud

 • Kennismakingsgesprek

 • Uitgebreide vragenlijst om een juiste beeldstrategie te creëren 

 • Handige checklist die je helpen met het uitzoeken van de locaties, props en planning. Uitwerking van jouw persoonlijke beeldverhaal inclusief persoonlijk Pinterest moodboard. 

 • Persoonlijke Styling sessie van Rachel Miller. Zij komt bij jou thuis voor een persoonlijk styling advies en kiest voor jou 4 perfecte outfits uit, zodat jij vol zelfvertrouwen de shoot in gaat. 

 • Pre fotoshoot call. Hierbij nemen we alles nog een keer goed door voordat de fotoshoot begint en bespreken we samen de vragenlijst. 

 •  visagie en haarstyling door een top visagist.

 • lunch 

 • 4 uur fotoshoot op gewenste locaties
  4-5  setjes kleding
  ± 70 digitale foto’s + Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking.


   

                                      

€1445,-

 

AEOY zilver

 • Kennismakingsgesprek

 • Uitgebreide vragenlijst om een juiste beeldstrategie te creëren 

 • Handige checklist die je helpen met het uitzoeken van de locaties, props en planning.

 • Toegang tot de door Rachel Miller samengesteld moodboard met kleding advies voor de fotoshoot. 
   

 • Toegang tot een persoonlijk Pinterest moodboard.

 • Pre fotoshoot call. Hierbij nemen we alles nog een keer goed door voordat de fotoshoot begint en bespreken we samen de vragenlijst. 

 • 3 uur fotoshoot op 2 gewenste locaties
  4  setjes kleding
  ± 50 digitale foto’s + Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking.
   

 • optioneel visagie en haarstyling (extra kosten)

                 


                

​                                   

 

 

 

 

                                 

 

€945,-

 

AEOY brons

 • Kennismakingsgesprek
   

 • korte vragenlijst om de kern van je branding helder te krijgen en verder aan te sluiten op het fotografie plan.
   

 • moodboard als basis voor het fotografieplan

 • 1,5 uur fotoshoot in mijn atelier of een andere gewenste locatie
   

 • 2-3 kleding wissels 
   

 • ±30 digitale foto's + mijn persoonlijke aandacht en nabewerking
   

 • optioneel visagie (extra kosten)


                

 

 

 

                               

                     

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€645,-

 

AEOY

4 seizoenen abonnement kwartaal (4x)
 

 • Kennismakingsgesprek
   

 • Uitgebreide vragenlijst om de kern van je branding helder te krijgen en verder aan te sluiten op het fotografie plan.
   

 • Handige checklist die je helpen met het uitzoeken van de locaties, props en planning. Uitwerking van jouw persoonlijke beeldverhaal inclusief persoonlijk Pinterest moodboard. (gebaseerd op alle seizoenen)

 • Toegang tot de door Rachel Miller samengesteld moodboard met kleding advies voor de fotoshoot. (aangepast op het seizoen)
   

 • Pre fotoshoot call. Hierbij nemen we alles nog een keer goed door voordat de fotoshoot begint en bespreken we samen de vragenlijst. 

 • 3 uur fotoshoot op 2 gewenste locaties
  3 setjes kleding
  ± 40 digitale foto’s + Mijn persoonlijke aandacht en nabewerking.

 • optioneel visagie en haarstyling (extra kosten)
   

 • optioneel persoonlijke styling sessie van Rachel Miller
   

 • De investering in dit pakket per keer is
  € 625,- excl. btw 

        

 

 

 

                               

                   

€625,- per kwartaal

Lot fotografie_0138-.jpg

Benieuwd of het
All eyes on you traject iets voor jou is? 

Ik maak graag kennis met je om te horen waar je tegenaan loopt en hoe ik je zou kunnen helpen. 

Vul dit contactformulier in zodat we een kenningsmakingsgesprek kunnen inplannen!

Gelukt! Ik neem snel contact met je op!

bottom of page