top of page
Lot fotografie_0047-2kopie.jpg
LOT PATROON 4.png

Benieuwd of het
All eyes on you traject iets voor jou is? 

Ik maak graag kennis met je om te horen waar je tegenaan loopt en hoe ik je zou kunnen helpen. 

Vul dit contactformulier in zodat we een kenningsmakingsgesprek kunnen inplannen!

Gelukt! Ik neem snel contact met je op!

LOT LOGO 1_RGB.png

Lot de Pont

Hi, ik ben Lot, 39 jaar en al 22 (!) jaar gelukkig met Joris. Samen met onze lieve dochters Jasmijn en Julia wonen wij met onze 3 kippen in het hippe en gezellige Tilburg.

Als personal branding fotograaf is het mijn missie om ambitieuze vrouwelijke ondernemers te laten stralen op elke foto zodat zij een onuitwisbare indruk achterlaten op hun klanten en op zichzelf en ik doe dit nu al bijna 3 jaar met veel plezier.

 

Ik ben fan van verre reizen maken, goede cappuccino, strand en blauwe luchten. Je kan me 2 keer per week op de tennisbaan vinden en drink liters groene thee;)

Lot all eyes on you_3847.jpg

Rachel Miller

Hi, ik ben Rachel, getrouwd met Mark ( nee niet de visagist) en trotse moeder van Rilou en James. Samen wonen wij met veel plezier in hartje Tilburg.

Ik zorg voor jouw styling tijdens het all eyes on you traject. Ik maak van jouw eigen kleding de meest perfecte outfits zodat jij vol vertrouwen de shoot in gaat. 

Ik kijk het allerliefst naar alles en iedereen en houd alle trends nauwlettend in de gaten! Ik houd dan ook erg van tijdschriften lezen en tripjes maken naar hippe steden waar ik veel inspiratie op kan doen. 

thumbnail_Image-1.png

Mark Borgers

Hi, ik ben Mark en professioneel massage therapeut en beautybehandelaar. 

Ik ben afgestudeerd aan de academie voor Chinese geneeskunde en verzorg al meer dan 15 jaar professionele massages en visagie behandelingen. 

Ik zorg voor je make-up en haar op de dag van de shoot zodat jij er op je allermooist uitziet en je kan gaan stralen!

bottom of page