top of page
Lot fotografie_0366.jpg

Hi! Mijn naam is Lot de Pont

Als personal branding fotograaf is het mijn missie om jou als ambitieuze vrouwelijke ondernemer te laten stralen op elke foto zodat jij een onuitwisbare indruk maakt op jouw klant en jezelf. Samen met jou zorg ik voor authentiek, krachtig en doelgericht beeldmateriaal, die zorgen voor zichtbaarheid en een frisse professionele uitstraling voor jouw bedrijf.

Zo bereik je nog beter jouw ideale klant.

Maak impact door te laten zien wie jij bent!

                   

All eyes on you

LOT BEELDMERK 2_RGB.png
LOT LOGO 1_RGB.png

 

 

Wie ben ik?

Een creatieve beelddenker met een hart voor mensen. Die blij wordt van echt contact en aandacht. Van mooie verre reizen maken samen met de mensen waar ik het meest van houd. Ik ben een gevoelsmens, als fotograaf ben ik op zoek naar verdieping. Ik wil méér dan alleen een foto maken. Ik ga de verbinding aan. Geef aandacht. Maak plezier. Luister. Daar word ik heel blij van!

In 1981 werd ik geboren in Tilburg. Omdat ik als kind erg verlegen was hebben mijn ouders me toen ik een jaar of 7 was op toneel gedaan. Een gouden greep want wat was ik als kind gelukkig als ik me in een droomwereld kon wanen. Ik kon namelijk alles zijn wat ik maar wilde! Van prinses tot een heel arm meisje, ik heb het allemaal vol overgave gespeeld. Als kind droomde ik ervan om een groot actrice te worden en mee te spelen in allerlei grote films.  Helaas ben ik nooit een beroemd actrice geworden maar het toneelspelen heeft me wel heel veel sociale vaardigheden bijgebracht. Ik vind het heerlijk om iets te kunnen betekenen voor anderen en ben altijd erg geïnteresseerd in het verhaal achter de persoon.

 

 

 

 

 

 

 

LOT BEELDMERK 5_RGB.png
LOT BEELDMERK 2_RGB.png

Uiteindelijk koos ik daarom ook voor een sociale opleiding en ben ik de PABO gaan doen.

Ruim 12 jaar heb ik met veel plezier gewerkt als basisschool juf in verschillende groepen.

 

Mijn passie voor fotograferen is begonnen toen ik moeder werd van Jasmijn en Julia. Ik kocht een spiegelreflexcamera en maakte ontelbaar veel foto’s van mijn dochters. Ik merkte dat ik hier veel complimenten over kreeg en omdat ik veel verzoekjes kreeg of ik ook foto’s kon maken van anderen wilde ik het vak beter onder de knie krijgen. Dus ging ik naar de fotovakschool. Vanuit daar is mijn passie alleen maar groter geworden en werd ik ook steeds professioneler.

 

In 2016 koos ik heel bewust voor het ondernemerschap. Ik wilde mijn dromen gaan realiseren, ik nam afscheid van het onderwijs en ging aan de slag als fotograaf. Ik richtte me de eerste jaren op alles waarin het verhaal van de mens centraal stond. Van kinderen, gezinnen tot bruidsfotografie.

Omdat ik erg houd van mensen om me heen, ik mijn collega’s wel heel erg miste en ik het ondernemerschap best een beetje spannend vond zo alleen, heb ik samen met nog 3 andere creatieve onderneemsters het creatieve platform ZIJ.IS opgericht. Door dit platform ontmoette ik nog veel meer leuke onderneemsters met ieder hun eigen vakgebied en hun passie voor hun vak.

Allemaal vroegen ze me beelden te maken voor hun personal brand.

En terwijl ik deze beelden mocht maken merkte ik dat dit is waar ik super enthousiast van word! Het meedenken wat wel en niet thuishoort in hun beeldbank en meedenken welke beelden passen bij hun vakgebied. Dat vind ik zo fijn om te doen!

Het 1-op-1 contact en het samen creëren van een prachtig resultaat.  

 

Sindsdien help ik vrouwelijke ondernemers met mijn all eyes on you concept met veel liefde en plezier zich te laten zien op hun eigen authentieke manier.

Jij bent uniek en jouw bedrijf is dat ook!

Liefs, Lot

Lot fotografie_0153.jpg

GET IN TOUCH

Ik hoor graag van je!

bottom of page